Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@09:24:32 GMT

راه های درمان پریدن پلک

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۰۴۸۸۹

پریدن پلک چشم می‌تواند فوق العاده آزاردهنده و دیوانه کننده باشد. اما خوشبختانه پریدن چشم معمولا دردناک نیست و به ندرت نگران کننده خواهد بود. در واقع علت آن تحریک بیش از حد عضلات چشم است. این تحریک بیش از حد منجر به انقباض غیر ارادی عضلات که نشان دهنده‌ی کشش‌های کوچک و یا حرکات غیر ارادی اندام‌ها در چشم شما است، می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: در اینجا آنچه شما نیاز دارید در مورد پرش پلک چشم بدانید و آنچه شما می‌توانید انجام دهید تا آن را رفع کنید را توضیح می‌دهیم.
چند علت احتمالی برای پرش چشم وجود دارد و بسیاری از آن‌ها را می‌توان به راحتی رفع نمود. دو تا از رایج‌ترین ها، استرس و کم خوابی است. همچنین مصرف کافئین، الکل و نیکوتین می‌تواند به پرش چشم منجر شود.
پرش چشم می‌تواند به دلیل خشکی چشم نیز ایجاد شود که خود می‌تواند توسط تعدادی از عوامل مختلف ایجاد گردد. خشکی چشم می‌تواند ناشی از یک بیماری خودایمنی باشد، اما معمولا به علت پیری یا مصرف دارو‌ها رخ می‌دهد. آنتی هیستامین ها، دارو‌های ضد افسردگی و دارو‌های ضد گرفتگی بینی از جمله این دارو‌ها هستند.
پرش چشم همچنین می‌تواند علامتی از یک مشکل چشمی از جمله گلوکوم (آب سیاه چشم)، بلفاریت (التهاب پلک)، یووئیت (نوع دیگری از التهاب چشم) و یا زخم قرنیه باشد.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنید؟
پرش چشم معمولا خوش خیم است و فقط برای چند هفته به طول می‌انجامد. پرش طولانی چشم می‌تواند به اضطراب بیشتر منجر شود که خود مانع رفع این حالت خواهد شد. مشکل اینجاست که معمولا این پریدن چشم به صورت یک چرخه گسترش خواهد یافت.
با این حال اگر پرش چشم برای مدت زمان طولانی باقی ماند و یا اگر شما دچار دوبینی چشم شدید، مردمک چشم تان انقباضات نامنظم داشت و به دنبال آن انقباضات به خارج از محدوده پلک توسعه یافت، حتما به یک متخصص چشم مراجعه کنید.
در موارد بسیار نادر، پرش چشم می‌تواند از نشانه‌های اولیه یک بیماری جدی از جمله فلج مغزی، ام اس (MS) و یا سندرم تورت باشد.
چگونه پریدن چشم را متوقف کنیم؟
تغییر در شیوه زندگی اغلب می‌تواند پرش چشم را متوقف کند. اگر فکر می‌کنید که استرس یا خستگی باعث پرش چشم شما می‌شود، باید به اندازه‌ی کافی به چشم هایتان استراحت بدهید و آن‌ها را بسته نگه دارید.
خواب کافی و راحت داشته باشید و سعی کنید تکنیک‌های تمدد اعصاب (مانند یوگا) را بیاموزید. محدود کردن مصرف کافئین نیز می‌تواند موثر باشد. اگر پرش مربوط به خشکی چشم تان است، استفاده از اشک مصنوعی می‌تواند مفید باشد.
کاهش زمان مشاهده صفحات نمایش الکترونیکی مثل تلویزیون، تبلت، موبایل و ... نیز در بهبود و جلوگیری از پرش چشم مهم است.
توصیه می‌شود هر ۱۰ دقیقه یک بار به چشمان خود استراحت دهید. برای استراحت عضلات چشم، چشمان خود را ببندید. سپس به یک جسم دور نگاه کنید. شما باید مشابه این استراحت را هنگام خواندن کتاب و یا هر زمان که چشم شما به شدت درگیر است، داشته باشید. این کار فقط ۱۰ تا ۱۵ ثانیه طول می‌کشد، بنابراین "نداشتن وقت" بهانه‌ی خوبی نیست.
منبع: تبیان برچسب ها: پریدن پلک ، استرس ، الکل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پریدن پلک استرس الکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شجاعی، صبح چهارشنبه با بیان اینکه ۱۳۰ هزار نفر در استان کرمان بازنشسته و مستمری بگیر هستند، گفت: تعداد ۱۶ کانون بازنشستگی کارگری در شهرستان‌های استان کرمان دایر است.

وی، افزود: میزان ۶۵ تا ۷۰ درصد این کارگران، حداقل حقوق‌بگیر هستند و مهمترین و اصلی‌ترین دغدغه آنها در حوزه معیشت و درمان است.

شجاعی، گفت: در بخش درمان بیمه‌شده‌ها و بازنشستگان باید از صفر تا ۱۰۰ آن را سازمان تأمین اجتماعی متقبل شود که این اتفاق نمی‌افتد و قانون باید الزام و اجرایی شود.

کد خبر 6094359

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند